logoplusbeaus

plusbeaus
28-03-2011: Hallo lieve Oma's. Daar ben ik weer om te vertellen van mijn avonturen. Vandaag ben ik met mijn baasjes naar Utrecht geweest. Mijn baasjes wilden daar naar de toneelvoorstelling, waar Luuk, hun zoon, aan meedeed. Ze brachten mij vooraf naar Lonneke die bij haar vriendje Tijs in Utrecht was. Lonneke en Tijs zouden dan op mij passen. Eigenlijk moest ik al eten op het moment dat we weg moesten, maar omdat het vrouwtje dacht dat het niet zo'n goed idee was om voor de autorit te eten, had ze mijn etensbak met vlees onder in een plastic zak gedaan met alumininumfolie erover en daarop lagen mijn speeltjes. Ze had dit al in de auto gezet. Het baasje zette mij ook al achterin de auto, zodat ik alvast kon wennen om daar in de kofferbak te zitten. Toen we weggingen lag ik daar lekker op mijn kleedje met mijn koppie op een kussen. De reis ging heel goed.

Toen we in Utrecht waren, wilde het vrouwtje mij het eten geven, maar............................. wat zag ze........, het aluminiumfolie was kapot en het eten was bijna op. Hahahahahahahahahaha, je had haar gezicht moeten zien. Ze keek in de tas en in de auto om te zien of het daar lag, maar nee hoor, het zat lekker in mijn buikje. Uiteindelijk kwamen ze er achter dat toen het baasje mij in de auto had gezet, hij de speeltjes bij mij had gelegd. Zij gingen nog even naar binnen om iets te halen, en toen heb ik al lekker gegeten. Het eten zat dus al lekker in mijn buikje toen we vertrokken en ik heb de hele reis heerlijk liggen slapen. Je denkt toch niet dat ik wacht totdat we helemaal in Utrecht zijn. Echt niet, dan gaat mijn maagje te veel knorren. Slim hondje ben ik hè? Hahahahahahaha, wat heb ik mijn baasjes lekker gefopt.

Gisteren heb ik een rustig dagje gehad want vrijdag ben ik samen met het vrouwtje met de fiets naar Twello gegaan. Eerst zijn we naar het station gegaan. Daar kwam een trein heel hard voorbij rijden en een andere trein stopte en daarna blies de conducteur op zijn fluitje zodat de trein weer kon vertrekken. Ik vond het allemaal wel interessant, was helemaal niet bang. Daarna is ze nog met mij naar de markt geweest. Ik zag toen ineens wel heel veel benen. Ik vond het wel een beetje druk allemaal. Iedereen vond mij heel lief en mooi. Veel mensen en ook kleine kindjes gingen mij aaien. Daarna was ik wel heel moe. Ik viel in het fietsmandje al een beetje in slaap.

Heb ik jullie ook al verteld dat ik af en toe heel gek kan doen. Het vrouwtje noemt dat het dolle speelkwartiertje. Dan ren ik heel hard rondjes om de tafel en ren van mijn ene speeltje naar het andere en gooi ze in de lucht. Het vrouwtje moet dan erg om mij lachen. Jullie moeten heel veel groetjes hebben van mijn baasjes en van Jody. Knuffel van Bibi
plusbeaus
26-03-2011: Met onze JANE gaat het prima. Ze vermaakt zich alleen heel erg goed met al haar speeltjes en botjes die ze heel ijverig verzameld. Een werkelijk zalig relaxt karakter heeft dit chocolade bruine beardie-meisje. Eerst even alles observeren en dan er vol in gaan is wat ze laat zien. Mama JoJo houdt alles heel goed in de gaten en speelt met haar kleine meid alsof haar leven er van afhangt. Werkelijk zo lief om te zien. Oma LISA mag zich er ook graag mee bemoeien maar dan meer om de regels voor kleine JANE aan te geven.

Observeer je zo'n groep Bearded Collies dan zie je dat ze allemaal een soort van functie hebben voor deze kleine beardie-meid. Heel goed geregeld al zeg ik het zelf. Volgende week is het tijd voor de 2e enting op 9 weken. Hopelijk reageert JANE dan minder heftig als met de pupenting van 6 weken. Het enten zal allemaal wel zo zijn functie hebben maar we weten 1 ding heel zeker en dat is dat wij er zeker niet voor zijn om jaar in jaar uit de volledige enting maar te blijven geven. Wetenschappelijke studies laten inmiddels ook zien dat deze manier en schema van enten ook volledig achterhaald is en zelf op de langere termijn immuniteit problemen geeft. Wees gewaarschuwd! Bij de erkende rasvereniging BCL plusbeausplusbeaus wordt u hierover en andere zaken regelmatig digitaal geïnformeerd.
plusbeaus
24-03-2011: Van HARRIE ontvingen we vandaag post en natuurlijk willen we jullie dit niet onthouden.

"Hallo Gaat heel goed met mij en verveel mezelf geen moment. De tuin vind ik het allerleukst en breng dan ook graag violen mee voor mijn baasjes. Slapen in de bench vind ik helemaal niet leuk maar heb nu een afgeschermd stuk in de keuken waarin ik prima slaap. Gisteren heb ik niet goed opgelet en ben in de vijver gevallen helemaal kopje onder. Gelukkig word ik goed in de gaten gehouden en was weer snel op het droge (was niet eng hoor). Misschien moet ik wat minder druk zijn en beter opletten. Groetjes Harrie"
plusbeaus
24-03-2011: Van LIZZY ontvingen we vandaag ook post en natuurlijk willen we jullie dit niet onthouden.

"Hallo daar! Ik vind het erg fijn hier en ik leer hier veel dingen ontdekken! Vandaag gingen we naar het tuincentrum en iedereen wou me aaien omdat ze me ontzettend schattig vonden, en ik vind het natuurlijk fijn om veel aandacht te krijgen en geknuffeld te worden! Ik ben voor geen harde geluiden bang en al helemaal niet voor auto rijden het liefst ga ik elke dag mee in de auto om mijn baasjes op te halen van school ik ben ook erg blij om ze dan weer te zien!

Ik heb het erg naar me zin hier! Ik vind het ook helemaal niet erg om in de bench te slapen en ik vindt het juist erg fijn, maar het liefste ben ik natuurlijk bij mijn baasjes die erg goed voor me zorgen en alles doen wat ik wil haha! Ze vinden het leuk om me te laten fotograferen en ik vind dat helemaal niet erg maar juist heel erg leuk! Hier nog een paar leuke foto's die mijn baasjes hebben gemaakt! Dikke kus van LIZZY."
plusbeaus
23-03-2011: Lieve Oma's,
Vandaag ben ik met het vrouwtje met de fiets weggeweest zoals je op de foto's kunt zien. Ze heeft zo'n mand voor op de fiets laten maken. Gisteren had ze me er al even ingezet, maar toen vond ik het nog een beetje eng. Maar vandaag vond ik het wel leuk. Eerst heeft ze me er voorzichtig ingezet, toen gaan lopen met mij terwijl ik in de mand zat en daarna is ze gaan fietsen.

Lekker met de wind door mijn oren. En de auto's reden langs me heen en ik vond het helemaal niet eng. We zijn samen naar de bloemenwinkel geweest. Niet dat ze wat nodig had hoor, maar ze wilde mij al die mooie bloemen en planten laten zien, want daar houdt ze van. Iedereen vond mij heel mooi en ze vonden dat ik zo'n lief koppie had. Daar was ik het helemaal mee eens. Na dit tochtje heeft ze me weer in de bench gestopt, want ik heb natuurlijk wel mijn rust nodig. Ze zijn wel heel blij met mij en 's nachts slaap ik heel goed door. Hoe gaat het met mijn zusje Jane? Tot de volgende keer maar weer.
plusbeaus
22-03-2011: Van Dusty kregen we ook post met prachtige foto's.

"Ik ben natuurlijk wel wat bevooroordeeld maar is het geen knapperd. Dusty heeft de afgelopen dagen weer heel wat nieuwe indrukken opgedaan. En het gaat heel goed. Er is kennis gemaakt met alle familieleden. Danique die bij ons was om Dusty op te halen is die zelfde nacht blijven logeren. Hij is voor niemand bang en vind alle aandacht helemaal geweldig. Ook het eten gaat goed hij eet als de spreekwoordelijke turfgraver.

Bij de eerste nacht dachten we als dat maar goed gaat, maar tot onze verbazing sliep hij gewoon door. Hij ligt in een hoge mand met als zijn knuffels naast ons bed. Hij krijgt even een kusje en een aai en valt vervolgens meteen in slaap. Gisteren hebben we boodschappen gedaan, bij de ingang van de winkel werd geboord en getimmerd. Dit maakte weinig indruk. Hij schrikt eigelijk nergens van. Hij speelt heel graag in onze tuin, en hupt net als een dartel lammetje. We zouden hem voor geen goud meer willen missen."
plusbeaus
21-03-2011: Van BIBI ontvingen we vandaag post en natuurlijk willen we jullie dit niet onthouden.

"Ik wil jullie laten weten dat ik het hier heel fijn heb. Zoals jullie zien heb ik nu meer plek onder de tafel. Ik moest eerst tussen de boeken liggen, maar ik wil ook wel eens breeduit kunnen liggen, daarom ben ik gewoon aan de boeken gaan knagen, net zo lang tot het vrouwtje de boeken weg deed. Slim van mij hè? Haha.

Ze vindt me blijkbaar wel erg fotogeniek want ze blijft maar foto's van me maken, maar ik zit er niet mee hoor, ik ga toch wel mijn eigen gang. Ik heb alle poepjes nog buiten gedaan, goed hè? En ook de meeste plasjes. Maar ja, ze let natuurlijk wel goed op me. Na het eten en als ik uit de bench kom, brengt ze me meteen naar buiten, zodat ik daar mijn behoefte kan doen. Ik kan hier lekker buiten spelen en dat vind ik heel fijn. Willen jullie heel veel groeten aan mijn moeder en mijn zusje doen? En voor jullie beiden een dikke knuffel van BIBI. Tot de volgende keer."

20-03-2011: We gaan proberen het dagboek bij te houden zodat we u kunnen informeren over het wel en wee van onze JANE de mooie dochter van onze JoJo. Natuurlijk ook de dagelijkse kennel perikelen die er altijd wel zijn. De leuke verhalen en foto's die we inmiddels mochten ontvangen van de broers en zussen van JANE willen we u natuurlijk ook niet onthouden. Alle zes zijn inmiddels naar hun nieuwe families vertrokken.


plusbeaus

Meer (oud) dagelijks nieuws is te vinden in ons inmiddels uitgebreide PupDagboek archief gerangschikt per maand. Ons PupDagboek archief kunt u hieronder vinden. Wenst u een reactie aan ons te geven kan dit middels ons e-mail plusbeausplusbeaus formulier.

maart 2011 plusbeausplusbeausapril 2011 plusbeausplusbeausmei 2011 plusbeausplusbeausjuni 2011 plusbeausplusbeaus

juli 2011 plusbeausplusbeausaugustus 2011 plusbeausplusbeausseptember 2011 plusbeausplusbeausoktober 2011 plusbeausplusbeaus

november 2011 plusbeausplusbeausdecember 2011 plusbeausplusbeausjanuari 2012 plusbeausplusbeausfebruari 2012 plusbeausplusbeaus

maart 2012 plusbeausplusbeausapril 2012 plusbeausplusbeausmei 2012 plusbeausplusbeausjuni 2012 plusbeausplusbeaus

juli 2012 plusbeausplusbeausaugustus 2012 plusbeausplusbeausseptember 2012 plusbeausplusbeausoktober 2012 plusbeausplusbeaus

november 2012 plusbeausplusbeausdecember 2012 plusbeausplusbeausjanuari 2013 plusbeausplusbeausfebruari 2013 plusbeausplusbeaus

april 2013 plusbeausplusbeausmei 2013 plusbeausplusbeausjuni 2013 plusbeausplusbeausjuli 2013 plusbeausplusbeaus

augustus 2013 plusbeausplusbeausseptember 2013 plusbeausplusbeausoktober 2013 plusbeausplusbeaus


Hier de foto van onze trotse net bevallen PEPSI.

geboorte-pupjes

geboorte-pupjesplusbeausplusbeausplusbeausplusbeausGo back plusbeausplusbeausplusbeausplusbeausplusbeausplusbeaus