logoplusbeaus

plusbeaus
31-7-2011: Wanneer de beardie-kleintjes worden geboren dan zijn de troetelnaampjes de eerste namen die we ze allemaal geven. Niet dat ze dit echt horen want zoals bekend zijn pupjes de eerste tien - veertien dagen volledig doof en blind. Gaandeweg en naar mate ze groter worden dan worden het meer en meer persoonlijkheden en dan hoe raar dit wellicht ook klinkt krijgen ze ook koosnaampjes van ons. Later na de acht weken wanneer er dan nog beardie-kleintjes zijn die nog geen nieuwe familie hebben gekregen krijgen deze beardie-kleintes ook een roepnaam. Dit omdat wanneer wij ze actief socialiseren (meenemen naar verschillende winkels, familiebezoeken, manege, hondenclub etc.) we het essentieel vinden om ze voor attentie en hun aandacht te krijgen ze een roepnaam hebben en zo hun aandacht individueel krijgen. De drie namen die we nu hebben gekozen zijn: Timmy ~ Jokertje ~ Casper. Uiteraard op de pagina PupsTeKoop plusbeausplusbeaus is veel meer te lezen over de individuele karakters van de nog beschikbare Bearded Collie pupjes.

Gesocialiseerd betekend voor onze PLUSBEAUS Bearded Collie pupjes dat wanneer ze bij hun nieuwe familie zijn het net is alsof ze altijd en jaren al bij de nieuwe familie hebben gewoond. Het zindelijk zijn is ook al voor 90 procent geleerd en 's nachts gewoon door slapen is helemaal vanzelfsprekend.

Hieronder de drie kleintjes die nog geen familie hebben...
Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeaus
29-7-2011: Gisteren naar de dierarts geweest met de drie beardie-banjers. Natuurlijk weer helemaal nagekeken en de stempel van goedgekeurd er weer opgekregen. Natuurlijk alles weer vermeld in een ieder zijn Europese Dierenpaspoort. Maar wat vonden ze het autoritje weer leuk en gezellig. Natuurlijk lekker los op de achterbank zitten en naar buiten kijken want ze klimmen op je schoot om dit voor elkaar te krijgen. Eergisteren was het weer marktdag dus werd de markt volledig onveilgi gemaakt. Heel echt heel veel bekijks met onze kleintjes en wat zijn ze door de standhouders verwend met een lekker stuk kaas en een droge bruine boterham. Wederom toen we weer met de auto naar huis gingen waren ze totaal niet wagenziek of onder de indruk.

Wij zijn super maar dan ook echt super tevreden over de kwaliteit van het totale nest. Wat er zowiezo echt uitspringt zijn de zeer stabiele karakters van ze allemaal. Gesocialiseerd betekend voor onze PLUSBEAUS Bearded Collie pupjes dat wanneer ze bij hun nieuwe familie zijn het net is alsof ze altijd en jaren al bij de nieuwe familie hebben gewoond. Het zindelijk zijn is ook al voor 90 procent geleerd en 's nachts door slapen is helemaal vanzelfsprekend.

Op weg naar de dierenarts!
Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeaus
27-7-2011: Vandaag is reu geel vertrokken met zijn nieuwe lieve bazin. Dit was nu echt liefde op het eerste gezicht. Ons gele beardie-kereltje wist ter plekke niet wat te verzinnen om toch vooral maar op te vallen en met name ook bij haar in de smaak te vallen. De beardie-liefde was totaal wederzijds en we weten 1 ding zeker dat deze twee elkaars grote vrienden gaan worden in slechte en vooral goede tijden. Wij hebben ons best gedaan om ze tot de kleine sociale beertjes te laten worden zoals ze nu zijn. Gesocialiseerd betekend voor onze PLUSBEAUS Bearded Collie pupjes dat wanneer ze bij hun nieuwe familie zijn het net is alsof ze altijd al bij de nieuwe familie hebben gewoond. Het zindelijk zijn is ook al voor 90 procent geleerd en 's nachts door slapen is vanzelfsprekend.

Hieronder de drie kleintjes die nog geen familie hebben...
Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeaus
25-7-2011: Inmiddels de eerste berichten binnen van de drie beardie-kleintjes die inmiddels met ruim acht weken zijn vertrokken. Super gesocialiseerd betekend voor onze PLUSBEAUS Bearded Collie pupjes dat wanneer ze bij hun nieuwe familie zijn het net is alsof ze altijd al bij de nieuwe familie hebben gewoond. Het zindelijk zijn is ook al voor 90 procent geleerd en 's nachts door slapen is vanzelfsprekend.

Wij zijn niet verbaasd want deze pupberichten verschillen niet veel van de berichten van de afgelopen nesten. Morgen is er in Slagharen BOELDAG (de laatste dinsdag in juli) en we gaan natuurlijk de beardie-kleintjes meenemen naar dit drukke feest festijn vooropgesteld dat het niet echt stortregent. Maar we gaan ervan uit dat de weergoden goedgezind zijn. Anders wordt het gewoon wanneer het weer droog is de drukke binnenstad van Hardenberg opzoeken. Vanzelfsprekend draaien ze gewoon met ons gezin mee net alsof de beardie-kleintjes er "gewoon" bijhoren en blijven. Er komen vanzelf lieve families die deze Bearded Collie pupjes op waarde weten te schatten.

Hieronder de kleintjes die nog geen familie hebben...
Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeausplusbeausplusbeausplusbeaus
23-7-2011: Dubbele emoties vandaag. Het was een lach en een traan want vandaag zijn drie beardie-kleintjes vertrokken met hun "nieuwe" familie. De afgelopen dagen zijn we intens met ze opgetrokken en niet alles is verteld hier in het dagboek domweg omdat de tijd hiervoor ontbrak en we het belangrijker vonden om actief die momente te pakken die "droog" waren om met het zevental erop uit te trekken. Het busstation die naast het treinstation in Hardenberg is hebben we bezocht en echt met zeven pupjes is foto maken ondoenlijk. De beardie-kleintjes waren totaal met zijn zevenen niet onder de indruk. Wij daarentegen weer wel want wij zagen hoe enorm ze zijn gegroeid zowel fysiek maar zeker ook mentaal tot stevige en vooral stabiele Bearded Collie exemplaren. Voor nu wensen we de drie die zijn verhuisd niets meer dan voorspoed en goeds toe! Natuurlijk zijn we gek op foto's en de verhalen die van jullie gaan komen. Voor de vier beardie-kleintjesdie nog bij ons zijn blijven we allert en zeker op zoek naar liefdevolle families. We hopen binnenkort te kunnen melden dat ook zij het leven krijgen waar wij vinden dat ze recht op hebben.

Hieronder de kleintjes die nog geen familie hebben...
Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeausplusbeausplusbeausplusbeaus
21-7-2011: Vandaag zetten we speciaal in het zonnetje onze beardie-kleinjes die nog op zoek zijn naar hun lieve zorgzame familie waar hun mandje & voerbak permanent mag komen te staan. Zonder te overdrijven durven we te zeggen dat ze ontzettend mooi zijn om te zien om maar te zwijgen wat voor ontzettende knuffeldozen het zijn.

Heb je serieuze interesse laat het ons weten dan maken we een afspraak om kennis met elkaar te maken. De karakter profielen van de beardie-kleintjes vind je HIER plusbeausplusbeaus

Hieronder de kleintjes die nog geen familie hebben...
Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeausplusbeausplusbeausplusbeaus
19-7-2011: Vandaag wederom de auto in om deze keer naar het tuincentrum Fleurop in Hardenberg af te reizen en te gaan winkelen. Heel apart was het de manier waarop de autorit werd ervaren of kan ik beter zeggen hoe vanzelfsprekend dit ging. Heerlijk op je gat zitten en proberen naar buiten te kijken. Lukt dit niet dan natuurlijk de mede-pasagier als opstapje gebruiken. Natuurlijk was ook dit een spannende onderneming want er was heel veel nieuws te zien en vooral ook te horen. Allereerst kregen we weer weer een halsband om met de inmiddels bekende rode riem eraan. Dan ook weer het inmiddels zeer bekende autoritje naar de Fleurop toe. Net als de vorige keer was niemand wagenziek maar zat of lag eigenlijk heel ontspannen in de auto te kijken hoe alles werkt en er werd zelfs gewoon geslapen. Ook nu in de Fleurop heel veel bekijks en iedereen wou wel even met ons knuffelen.

Deze keer zelf ook weer aankopen gedaan. Dit keer wat plantjes die we zelf hebben uitgezocht om moet ik zeggen weggeplukt. Toen weer terug naar huis wat wederom weer heel ontspannen in de auto verliep. Allemaal waren ze toch zeer onder de indruk van de nieuwe indrukken en emoties die de afgelopen uren waren opgedaan. Thuis gekomen werd een plekje gezocht om een welverdiend buiten een tukkie samen met beardie-mama PEPSI te doen.

plusbeaus

plusbeaus

plusbeaus
18-7-2011: Vandaag merken we op en brengen we onder de aandacht onze PLUSBEAUS online nieuwsbrief service die direct te vinden is met de nieuwste uitgave van: 17-07-2011 plusbeausplusbeaus Voor het archief van de inmiddels verschenen online PLUSBEAUS nieuwsbrief uitgaven ga je naar de Nieuws plusbeausplusbeaus pagina.

Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeaus
16-7-2011: Wat leren de beardie-kleintjes toch snel en wat zijn ze vlot met het uitoefenen van de aangeleerde nieuwe vaardigheden. Natuurlijk laten ze ons ook geregeld weten dat ze met bepaalde gang van zaken het totaal niet eens zijn en dan kunnen ze een enorme keel opzetten. Wij zijn daarentegen volledig "doof" voor deze blafjes. Het is jammer dat we zo'n pech hebben met het weer maar ja dan binnenshuis weer heel creatief zijn. We maken zelf denkspelletjes voor de pupjes zoals het verstoppen van snoepjes in WC rolletjes die we dan met katoenen lapjes afdekken zodat deze lapjes zelf door de pupjes eraf en eruit getrokken kan worden. Je merkt dat na zo'n denkspelletjes sessie ze geestelijk voldaan moe zijn en welverdiend aan hun middagslaapje. Voor maandag hebben we een uitje naar de markt in Hardenberg gepland. Natuurlijk onder voorbehoud namelijk dat het weer niet zoals nu tijdens het schrijven is en de regen met bakken uit de lucht komt.

Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeaus
14-7-2011: Alweer 7 weken zijn de kleine rakkers vandaag. Voor 4 beardie-kleintjes zijn we nog op zoek naar families en dat is eigenlijk nog nooit voorgekomen dat we met 7 weken nog op zoek zijn naar families. Natuurlijk volgen we de andere Bearded Collie fokkers in Nederland en dan zie je dat gemiddeld de pupjes tot 12-14 weken oud bij de fokkers blijven iets waarop we niet hopen maar we zeker rekening mee houden. We hebben onze accomodatie dusdanig ingericht dat dit ook geen problemen gaat geven. Het actief socialiseren gaat gewoon door ook als er al wat beardie-kleintjes naar hun nieuwe families zijn vertrokken. We blijven de staatsiefoto's gewoon plaatsen totdat de laatste pup is vertrokken. Natuurlijk bij de pagina PupBeschikbaar hier op de website wordt ook bijgehouden en weergegeven wie er nog is en beschikbaar is en wie niet.

Zoals de foto hieronder laat zien zijn de karakters en dagelijks plezier van de beardie-kleintjes met geen pen te beschrijven en zegt de foto hieronder eigenlijk hoe uniek en orrigineel de beardie-kleintjes zijn. Wij genieten in ieder geval van elk uniek moment wat ons is gegeven!

Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeaus
13-7-2011: Buiten is inmiddels net zo vertrouwd als binnen. Beardie-mama Pepsi doet alles voor zodat de waterbakken inmiddels ook zijn ontdekt en niet meer "eng" zijn. De F-16's zijn al super laag overgevlogen om maar te zwijgen van het boerenmaterieel wat hier in overvloed langsrijd. Het hooi en kuilgras wordt weer gereed gemaakt voor de winter en daar is het hele arsenaal aan machinerie voor nodig. De beardie-kleintjes gaan op hun gat zitten en op hun gemakt luisteren wat er toch allemaal langs komt. Natuurlijk is het soms enorm schrikken maar je ziet nu al door ze aan dergelijke heftige geluiden bloot te stellen de herstel periode tot weer overgaan tot de orde van de dag relatief erg kort is. En dat is nu precies wat we voor ogen hebben als Verantwoord Fokker plusbeausplusbeaus van Bearded Collies. Uiteindelijk afleveren van super open sociale en heel leerbare pupjes die hun weg heel snel binnen de familie vinden. Alle jonge dieren zijn leuk het verschil zit hem in de kwaliteit van de betreffende pup. Deze kwaliteit wordt afgespiegeld in allereerst de gezondheid wat samengaat met het karakter van de pup. Volgende week worden de puppen getest hierop door de fok advies commissie van de BCL.

Een foto zegt meer dan duizend woorden...

plusbeaus
11-7-2011 (1 maand + 15 dagen): Gisteren was het voor ons de grote dag voor wat betreft het deelnemen aan de BCL Offspringdag met onze JARI en WILMA. Wat kun je soms er volledig naast zitten voor wat betreft je voorspellingen van talenten van je eigen Bearded Collies. Hadden we toch voorspelt dat WILMA een topper zou zijn met de schapen het tegendeel is bewezen. Haar broer JARI daarvan hadden we niet zulke grootste verwachtingen nou die is gewoon een natuurtalent. Er is ons geadviseerd wanneer we willen want dat staat natuurlijk voorpp dan is het zeker raadzaam om wat met het talent van JARI te gaan doen voor wat betreft het hoeden van de schapen. Dat wederom beauty en brains heel goed samen gaan bewijst ons blauwe teddybeertje. WILMA die was druk met de bloemen en de bijtjes en ach... de schapen dat een volgende keer. Beide beardies zijn door de drie testen heen gekomen en hebben het predikaat GESCHIKT verkregen. Een deelname certificaat is al op zak en tijdens de evalutatie dag worden de predikaten uitgerijkt. Natuurlijk heel veel meer nieuws, foto's en informatie over de allereerste BCL Offspringdag op de website plusbeausplusbeaus van de BCL. Voor ons staat vast dat deze erkende rasvereniging alles er aan doet om de gezondheid en welzijn van de Bearded Collie ook daarwerkelijk voor de Bearded Collie te hebben en te houden dan wel te gaan organiseren. De niet deelnemers hebben een gigantisch gezellige dag met en voor het ras Bearded Collie gemist...

De foto hieronder onze SUPER lieve JARI in actie.

plusbeaus
9-7-2011 (1 maand + 13 dagen): Gisteren zijn ze allemaal voor het eerst naar buiten geweest. Het was voor sommige een succes en voor anderen een regelrechte ramp. We hadden een vetbed van de puppyren van de kamer ook maar mee naar buiten genomen voor wat herkenning en een soort van veilige haven en plek. Twee zijn maar op het vetbed gebleven en hebben alles goed geobserveerd. Beardie-mama PEPSI heeft de beardie-kleintjes heel goed begeleid en ze letterlijk aan de hand (of moet ik zeggen pootje) meegenomen om alles te gaan bekijken. Tante Nathalie was super favoriet bij ons beardie-meisje die natuurlijk echt nergens bank voor was. Het grote voorbeeld voor haar broers die soms echt niet vooruit te branden waren. Zoals zo vaak het zwakke geslacht was wederom weer het toonbeeld van kracht en doorzettingsvermogen. Om alles heel leuk en ontspannen te maken werd er buiten een maaltijd genuttigd natuurlijk deed beardie-mama PEPSI helemaal voor hoe lekker het buiten picknikken is. Na een uurtje te hebben rondgedarteld gingen ze allemaal liggen en zijn ze weer naar binnen gebracht. Natuurlijk is dit pas het begin van allemaal nieuwe buitenshuis activiteiten.

De foto hieronder onze SUPER lieve vijf beardie-jongens.

plusbeaus
8-7-2011 (1 maand + 12 dagen): Allemaal zijn ze nagekeken door de dierenarts en helemaal TOPPIES bevonden. Wederom werd weer bevestigd wat we zelf ook al wisten namelijk dat het een enorm uniform nest is. Super pigment met werkelijk perfecte hoekingen voor zowel voor als achter. Heel mooi kort en laag geplaatst hakje. De reuen zijn echte teddyberen van reuen. Ze kenden de dierenarts niet maar meteen werd er gekust en geknuffeld. Het staartje waggelde de hele tijd en met het plaatsen van de naald werd door niemand ook maar één kik gegeven. Super stoere beardie-jongens en beardie-meisje. Ze kregen allemaal een compliment van onze dierenarts. Natuurlijk weet je als fokker ook wel dat je een super mooi nest hebt gefokt want we zijn niet blind en door de ruim 29 jaar ervaring weten we als geen ander wat we kunnen verwachten voor wat betreft de kwaliteit van ons nest. Er wordt ons gevraagd waarom we er niet bij zetten dat onze puppen show-waardig zijn. We kunnen hier heel kort over zijn namelijk wij wensen voor onze puppen een heerlijk gezond puppenleven. Geobsedeerd van de eigenaar door het leven gaan voor wat betreft de deelname aan de hondenshows daarvoor fokken we niet. Zelf doen we af en toe aan een hondenshow mee en dan meer om te laten zien dat je ook zonder stress en/of dierenkwellerij mee kan doen en zelfs winnen.

De foto hieronder onze SUPER lieve beardie-jongen reu zwart.

plusbeaus
6-7-2011 (1 maand + 10 dagen): Super echt super lief zijn de beardie-kleintjes uit dit nest. Morgen is weer de foto-sessie dag voor de wekelijkse staatsiefoto's. Dagelijks vind je hier de foto maar zoals jullie gewend zijn wordt 1 keer per week een echte fotoshoot gemaakt van iedere pup individueel. De karaktertjes zijn nu echt goed aan het ontwikkelen waarbij we kunnen zeggen dat wederom het nest zeer gelijkmatig van karakter is. We gaan een poging doen om iedereen voor te stellen voor wat betreft de karakters. Spreekt een karakter je aan aarzel niet om contact met ons op te nemen om kennis te maken.

Reu Groen: Super aanhankelijke en knuffelige reu die heel erg qua uiterlijk op opa HARRY (PLUSBEAUS Sir Harley HD-A norbergwaarde 40) lijkt maar dan in het zwart-wit.

Reu Rood: Iets brutaler dan zijn broer maar zeker ook een enorme vrijdoos die niets liever wil dan lief gevonden worden. Nu al laat hij zien wat je met een balletje doet.

Reu Blauw: Weer een aanhankelijke lieve reu die zeker ook heel graag voor je wil werken. Soms kan hij in nieuwe situaties wat verlegen doen en even de kat uit de boom kijken.

Reu Wit: Hij is echt de gangmaker van het stel zonder een spoor van dominantie te te hebben of te laten zien. Super extrovert waarbij zeker niet wordt vergeten ook ons helemaal af te lebberen om zijn liefde te delen.

Reu Zwart: Een dijk van een stabiel karakter waarbij eerst de kat uit de boom wordt gekeken om dan vol in het puppy-gevecht te gaan. Super aanhankelijk waarbij de woordjes van ons van aanmoediging voor hem heel nauwkeurig worden aangehoord.

Reu Geel: Een dondersteen met altijd goeie zin en humeur. Net alsof hij je altijd lachend aankijkt met het guitige en toch ook ondeugende bekkie van hem. Lekker bij je liggen doet hij heel graag.

Teefje Zwart: Ons enige meisje en wat voor een. Een kleine doorzetster is dit beardie-meisje met een uitgesproken uitzinnig karakter die niet verwart dient te worden met dominantie want dat is ze totaal niet.

De foto hieronder is ons lieve beardie-meisje.

plusbeaus
5-7-2011 (1 maand + 9 dagen): We zijn een beetje aan het bijkomen van alle emoties. Voor de kleintjes was het vandaag een enerverende dag want allemaal hebben ze een chip van de Raad van Beheer gekregen. Gekoppeld aan deze unieke chip zit het NHSB nummer die weer is gekoppeld aan de officiële naam. Zo is de cirkel weer rond voor wat betreft het uniek zijn van de Bearded Collie. Vanuit de Raad van Beheer zitten formulieren om dit unieke chipnummer op te laten nemen in de Database van Gezeldschapdieren iets wat een kleine vergoeding kost maar zeker de moeite waard is in geval de hond wordt vermist en dan snel weer bij de rechtmatige eigenaar terug gebracht kan worden. Gisteren was het ook alweer tijd voor de ontworming medicijnen dus al met al heel veel indrukken opdoen en daarbij ook de emoties die hiermee gepaart gaan omzetten. Voor donderdag staat de dierenarts gepland voor de eerste puppy-enting en natuurlijk de APK. Daarna komt het echte grote werk want dan is het tijd voor de auto-ritjes en de bezoeken van diverse winkels en openbare werken.

Hieronder een foto van een zeer relaxte reu die nog zalig en totaal ontspannen op zijn rug van zijn puppytijd bij ons geniet.
plusbeaus
4-7-2011 (1 maand + 8 dagen): Gisteren waren we samen met halfbroer JARI naar Gelsenkirchen in Duitsland waar een CAC show werd gehouden. Het was JARI zijn derde hondenshow waar hij aan deelnam. 20 Bearded Collies waren ingeschreven en in JARI zijn klasse waren er 3 aanwezig. JARI won met glans zijn klasse om daarna net zoals in Nordhorn met alle klasse winnaars tegen elkaar te strijden voor Beste van het Ras of wel BOB. De keurmeester nam de microfoon en deelde iedereen mede dat onze JARI voor vandaag de Beste van het Ras was gezien zijn extreme goede kwaliteiten niet in de laatste plaats zijn fantastische karakter en natuurlijk ook zijn prachtige en uitmuntende looks. Wij weten natuurlijk hoe geweldig JARI is niet alleen vanwege zijn mooi verschijning maar met name het dagelijkse zo prettige karakter wat hij heeft. Voor ons de Bearded Collie die je wenst want naast zijn prachtige uiterlijke is ons blauwe-beertje ook slim en zeer empathisch zodat hij weet wat je wenst voordat je dit hebt uitgesproken. Geweldig toch...? De (half)broers die thans nog te koop zijn hebben allemaal dezelfde potentie en kwaliteiten als onze JARI. Grijp je kans!

Hieronder de foto van JARI met de keurmeester toen JARI Beste van het Ras (BOB) werd.
plusbeaus
2-7-2011 (1 maand + 6 dagen): De kamer en keuken zijn de beardie-kleintjes ook al aan het ontdekken. We hadden het deurtje open gezet en is gekeken wie nu echt het lef had om de grote nieuwe wereld in te duiken en te ontdekken. Jawel het kleintste en zeker het meest "ondernemenste" beardie-mannetje, reutje wit, was als eerste op onderzoek uit en al helemaal al in de keuken beland. Natuurlijk kwamen de broers en zus erachter aan waarbij de echte partner in crime toch zijn zus Pientje is en zeker ook met broer reu wit op grote onderzoek was. Geweldig die koddige beardie-blikjes en onderzoekende bekkies want overal moest natuurlijk eerst even de neus tegen aan worden gedrukt en dan hap het bekkie erin te zetten. Tandjes zijn er nog niet allemaal maar zeker wel aan het doorkomen en ondanks dat geeft beardie-mama Pepsi nog steeds haar melk iets wat haar kleintjes overigens zalig vinden.

Hieronder een foto van een zeer relaxte reu die nog zalig en totaal ontspannen op zijn rug van zijn puppytijd bij ons geniet.
plusbeaus
1-7-2011 (1 maand + 5 dagen): Binnenkort staat de eerste puppyenting gepland met daaraan gekoppeld de puppy APK. Altijd weer spannend al weet je natuurlijk als fokker zelf ook wel dat alles OK is. De bevestiging van een arts is altijd een heel fijn gevoel. Het Pupdagboek gaat over van alles en nog wat voor wat betreft de PLUSBEAUS "pupzaken". Zoals al we vaker tussen neus en lippen hier in het Pupdagboek gezegd zijn wij aardig kritisch voor wat betreft het afgeven en plaatsen van een door ons gefokte Bearded Collie pup. De mensen die zich hebben gemeld zijn per slot van rekening voor ons volledig vreemden.

Nu is het zo dat we gedurende de opfokperiode wel proberen een idee te krijgen ofdat de door ons gefokte pup meer dan welkom in zijn nieuwe familie is. Even snel halen en betalen is niet onze werkwijze en manier van handelen. Daarentegen laat je gedurende de periode gerekend vanaf het moment van het eerste contact bijna tot niets horen dan is het resultaat dat we het betreffende gezin ook niet kennen en we dus wederom onze pup niet af kunnen geven. Na een eerste kennismakings gesprek krijgen wij ook weer allerlei vragen waarop we heel graag een antwoord op zouden hebben. Is er nauwelijks tot geen gesproken contact tja... dan wordt het wederom lastig om de pup uiteindelijk af te geven. Het is niet zo dat we zeggen dat de aspirant-pupkopers niet aan onze eisen voldoen integendeel. Door het ontbreken van informatie weten we niet of de aspirant-pupkopers onze pup een volwaardig hondenleven kan of wil bieden. Ook vinden we persoonlijk contact voor (eventuele) begeleiding heel belangrijk en dan de nadruk op persoonlijk dus bijvoorbeeld middels een telefoon. Een door ons gefokte pup per e-mail beleiden/verkopen is volgens ons een zeer makkelijke en eenvoudige oplossing/manier maar gaat uiteindelijke gewoon niet werken en daarom ook niet de manier die door ons is/wordt gekozen of voor de toekomstzullen gaan doen!

Hieronder een foto van een zeer relaxte reu die nog welverdiend van zijn puppytijd bij ons geniet en op zoek is naar zijn lieve zorgzame familie.
plusbeaus

plusbeaus

Meer (oud) dagelijks nieuws is te vinden in ons inmiddels uitgebreide PupDagboek archief gerangschikt per maand. Ons PupDagboek archief kunt u hieronder vinden. Wenst u een reactie aan ons te geven kan dit middels ons e-mail plusbeausplusbeaus formulier.

maart 2011 plusbeausplusbeausapril 2011 plusbeausplusbeausmei 2011 plusbeausplusbeausjuni 2011 plusbeausplusbeaus

juli 2011 plusbeausplusbeausaugustus 2011 plusbeausplusbeausseptember 2011 plusbeausplusbeausoktober 2011 plusbeausplusbeaus

november 2011 plusbeausplusbeausdecember 2011 plusbeausplusbeausjanuari 2012 plusbeausplusbeausfebruari 2012 plusbeausplusbeaus

maart 2012 plusbeausplusbeausapril 2012 plusbeausplusbeausmei 2012 plusbeausplusbeausjuni 2012 plusbeausplusbeaus

juli 2012 plusbeausplusbeausaugustus 2012 plusbeausplusbeausseptember 2012 plusbeausplusbeausoktober 2012 plusbeausplusbeaus

november 2012 plusbeausplusbeausdecember 2012 plusbeausplusbeausjanuari 2013 plusbeausplusbeausfebruari 2013 plusbeausplusbeaus

april 2013 plusbeausplusbeausmei 2013 plusbeausplusbeausjuni 2013 plusbeausplusbeausjuli 2013 plusbeausplusbeaus

augustus 2013 plusbeausplusbeausseptember 2013 plusbeausplusbeausoktober 2013 plusbeausplusbeaus


Hier de foto van onze trotse net bevallen PEPSI.

geboorte-pupjes

geboorte-pupjesplusbeausplusbeausplusbeausplusbeausGo back plusbeausplusbeausplusbeausplusbeausplusbeausplusbeaus