logoplusbeaus

plusbeaus

bearded-collies

Welkom op onze uitgebreide website, vol met informatie over PLUSBEAUS Bearded Collies.

Met onze website proberen wij een impressie te geven over wie wij zijn en waar we wat betreft onze fokstandaard van Bearded Collies voor staan. Het gesproken woord vinden wij voor wat betreft de directheid de ideale communicatie. Voor het eerste persoonlijk contact gaat onze voorkeur uit naar de telefoon (+31)0523 681612 in combinatie met een ingevuld on-line PupAanvraag plusbeausplusbeaus formulier.

Ter illustratie van onze visie voor de fokkerij de volgende metafoor. Om een fundament bij een huis te bouwen daarvoor krijg je maar één kans en mogelijkheid. Je kunt pogen een mooi huis te bouwen op een slecht fundament, het resultaat is dat je telkens jouw huis opnieuw moet opbouwen. Bij een correct en stabiel gebouwd fundament hoef je jouw huis alleen nog maar te verfraaien.

De gezondheid van onze Bearded Collies is ons fundament van onze hobby-fokkerij. Nu alleen nog verfraaien, het fundament is gelegd. Serieus fokken doen wij met een voor ons te realiseren (fok)doel. Om ons doel te bereiken heb je volgens ons onder andere brede kynologische kennis, ervaring, visie, passie, doorzettingsvermogen en heel veel dierenliefde nodig. Lees meer... plusbeausplusbeaus

plusbeaus
Fryster

tulpen

beardie-kontjes


plusbeausplusbeausplusbeausplusbeaus